3η ΗΜΕΡΑ 3 ΜΑΪΟΥ 2023

 Η 3η μέρα ξεκίνησε από το Δημαρχείο Πυλαίας=Χορτιάτη. Εκεί η αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας  Ελένη Γιαννούδη και την αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Σοφία Σαουρίδου μας επιφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή. Μας ενημέρωσαν για όλες τις δράσεις του Δήμου σχετικά με το περιβάλλον και την ανακύκλωση.
















Από το Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη κατευθυνθήκαμε στον δασοβοτανικό κήπο του τμήματος Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκεί, ο αναπληρωτής καθηγητής κ. Σαμψών Παναγιωτίδης μας ξενάγησε στον κήπο, μας μίλησε για τα είδη πεύκων που έχουμε στην Ελλάδα και πως τα ξεχωρίζουμε καθώς επίσης και για άλλα είδη δέντρων που ευδοκιμούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.





 






Ακολούθησε η επίσκεψη μας στο Κτήμα Γεροβασιλείου όπου ενημερωθήκαμε για την οινοπαραγωγική διαδικασία και περιηγηθήκαμε στο μουσείο του οινοποιείου.



Η ημέρα μας ολοκληρώθηκε με γεύμα και περίπατο στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

  Με σκοπό να γίνουμε ένα σχολείο το οποίο να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερο χαρτί, ως τελικό προϊόν επιλέχθηκε η δημιουργία ενός ηλεκ...